Ons erfgoed

Drie decennia schoonheidsexpertise

Breng je huid weer in balans

Rebiome is een geavanceerde microbiome huidverzorgingslijn met ultramoderne pre- en probiotische complexen die je huid opnieuw in balans brengen.

Beschouw Rebiome-ingrediënten als "voedsel": belangrijke voeding om goede probiotische bacteriën te vermeerderen en stimuleren die je huidbarrière beschermen.

Vraag hier uw opties aan

Huidverzorging voor alle huidaandoeningen, huidtypes, leeftijden en geslachten. Gebruiksvriendelijk en multifunctioneel.

Herstel je huid naar zijn natuurlijke, gezonde balans met onze microbioomvriendelijke formule. Geef je zelfvertrouwen een boost door een jeugdige uitstraling.

Dermatologisch getest en met hoogwaardige actieve stoffen, natuurlijke ingrediënten met ongeëvenaarde preen probiotische stimulerende effecten.

Natuurvriendelijk, ondersteunt een duurzame levensstijl en een groener leven. 100% veganistisch en dierproefvrij.

Waarom Rebiome?

Pauline's toewijding aan haar vak en dagelijkse interacties met bekwame schoonheidsspecialisten, schoonheidsspecialisten, dermatologen en trouwe klanten hebben geleid tot haar missie om Rebiome te creëren. Op basis van decennialange knowhow en essentiële inzichten leek het niet meer dan normaal om een ​​productlijn te creëren die de gezondheid van de huid versterkt door het natuurlijke microbioom te herstellen.

Wij geloven dat leven in synergie met de natuur van fundamenteel belang is voor de gezondheid van de huid. Door een wetenschappelijke benadering wordt het huidmicrobioom gecultiveerd om een ​​hernieuwd evenwicht te bereiken. Zoals de samenvattende naam suggereert, is Rebiome™ een baanbrekend nieuw merk in de voorhoede van het herstel en het opnieuw in evenwicht brengen van het huidmicrobioom. Elke productnaam weerspiegelt ook deze visie: ReFresh, ReJuvenate, ReGlow, ReBoost, ReOptimize, ReEnforce, ReMoisturize, ReFence, ReVitalize, ReSurface, ReBalance.

Oprichter

Pauline Sell Hellman, oprichter van Rebiome en een baanbrekende zakenvrouw die zich inzet voor gezondheid, schoonheid en natuur, werkt al meer dan 30 jaar in de schoonheids-, medische en esthetische huidverzorgingsindustrie. Samen met een team van toegewijde collega's begon ze cosmetische distributie met slechts een paar merken te bieden. Nu, 30 jaar later, voorziet Noscomed Medical Supply de Scandinavische regio van complementaire productlijnen voor een breed scala aan huidverzorgingsbehoeften. In de loop der jaren begon haar droom van het creëren van een geavanceerde, microbioom huidverzorgingslijn die actieve, natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid combineert met betaalbaarheid vorm te krijgen. Het resultaat is Rebiome, een visie geworteld in ons erfgoed en onze passie

We hebben je een e-mail gestuurd met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Aanmelden

Wachtwoord opnieuw instellen

Wij sturen je een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Annuleren

Or continue with

Word member!

Wij sturen exclusieve aanbiedingen, kennis over hoe je je huid gezond houdt en houden je op de hoogte van nieuwe productlanceringen